Hello world!

Ok, toate bune şi frumoase, am hotarât şi eu sa-mi fac un blog. Nu o sa încep în continuare să înşir pe rând argumente sau fapte care au dus spre aceasta decizie; mi-am făcut un blog pur şi simplu. (De fapt, ziceam mai de mult, mai în glumă, mai în serios să-mi fac unul, dar mi l-am făcut abia acum deoarece acum am mai mult timp liber).

Şi dacă tot am pus la acest (articol cred) tag-urile „editorial” şi „despre” păi astea să fie. Am terminat cu licenţa, am mai trecut (cu bine) de o altă treaptă a vieţii (nu m-am împiedicat şi nici nu m-am lovit la cap) şi mi-a trecut prin cap ideea că ar trebui să dau frâu liber spiritului meu critic prin intermediul acestui blog. Da, despre asta e vorba… îmi propun să fac ou cu oţet (şi alte combinaţii dezastruoase) ceea ce o să mi se pară mie că trebuie criticat din ceea ce gasesc eu pe net. Recunosc, ideea vine de la http://pitzipoanca.org/ şi http://www.cocalari.com/ dar în calitate de surse de insiraţie au fost multe altele…

Până şi denumirea „Default Page” este inspirată de la o aplicaţie super-mega-ultra-extra idiot proiectată şi implementată în cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi; nu, nu este vorba de sit-ul Universităţii ci de magnifica (în idiotismul proiectării şi implementării) aplicaţie  SimsWeb. Cel puţin nici până în momentul în care scriu aceste rânduri nu s-a sinchisit nimeni să-i schimbe titlul din cel generat de mediul de dezvoltare (probabil Visual Studio) în unul cât de cât mai omenesc.

Dar, despre inspiraţie mai târziu… Concluzionând: aici îmi propun să îmi exersez şi să îmi dezvolt spiritul critic debitând asupra a ceea ce cred eu că merită acest efort. Un singur lucru sper: să se citească cu zâmbetul pe buze.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s